همشهری آنلاین: در پایان دومین دوره مسابقات قهرمانی نونهالان آسیا، تیم‌ ملی تکواندوی کشورمان با کسب ۱۹ مدال مقتدرانه بر سکوی قهرمانی آسیا ایستاد.

Iran Teakwondo Team

به گزارش روابط عمومي فدراسيون تكواندو، دومين دوره مسابقات قهرماني نونهالان آسيا در بخش كيوروگي از روز سه‌شنبه (16 خرداد) در سالن سرپوشيده ورزشي «ميليتري زون» هوشمينه با حضور 190 ورزشكار از 16 كشورآغاز شد و با قهرماني ملي‌پوشان ايران به پايان رسيد.

در بخش تيمي، شيردختران كشورمان توانستند براي دومين بار و با كسب 6 مدال طلا، 3 نقره، 1 برنز و 93 امتياز مقتدرانه بر روي سكوي قهرماني آسيا بايستند. تيم قزاقستان با 1 مدال طلا، 1 نقره، 5 برنز و 41 امتياز نايب قهرمان شد و تيم چين تايپه با 2 مدال طلا، 1 نقره و 40 امتياز سوم شد. تيم‌هاي كره‌ جنوبي و ويتنام نيز در جايگاه چهارم و پنجم قرار گرفتند.

هدايت اين تيم برعهده سيده ندا رستاد به عنوان سرمربي و شهره خلج‌زاده، مرضيه سليم و بهناز مژده به عنوان مربي بود.

همچنين در بخش پسران، ملي‌پوشان باغيرت كشورمان با 6 مدال طلا، 1 نقره، 2 برنز و 85 امتياز توانستند براي دومين دوره عنوان نخست آسيا را به خود اختصاص دهند، تيم اردن با 1 مدال طلا، 3 نقره، 2 برنز و 42 امتياز بر سكوي نايب قهرماني ايستاد و تيم قزاقستان با 2 نقره، 3 برنز و 31 امتياز بر سكوي سوم جاي گرفت. تيم‌هاي كره‌ جنوبي و چين تايپه به ترتيب چهارم و پنجم شدند.

اين تيم با هدايت محمدرضا ياري (سرمربي)، محمد علوي - مهدي رضايي (مربي) و عباس شیخی (مربی بدنساز) در اين رقابت‌ها حضور پيدا كرد. حميد باقي‌نژاد نيز به عنوان مدير فني در كنار تيم بود.

لازم به ذكر است كه در پایان این رقابت‌ها با اعلام کمیته فنی مسابقات، ندا رستاد، مربی جوان کشورمان به عنوان بهترین مربی آسیا انتخاب شد.

ندا رستاد

 

کد خبر 372669

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کشتی و وزنه‌برداری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha